Skip to content Skip to footer

Styremedlem

Brief info

Møt Umar Ashraf, en dyktig kommunikasjonsekspert og en lidenskapelig forkjemper for inkludering og likestilling. Umar har brukt sin rike erfaring i både offentlig sektor og privat næringsliv til å drive en viktig samtale om viktigheten av å bygge et samfunn som omfavner mangfold og rettferdighet.

Han har vært involvert i en rekke samfunnsområder, fra samferdsel til likestillingsarbeid, og hans ekspertise har vært en sentral del av vårt arbeid i Arbin. Umar er mer enn bare en rådgiver; han er en engasjert samfunnsdebattant, forfatter og foredragsholder som deler sin visdom og inspirerer andre til å bidra til endring.

Umar har vært en pådriver for økt mangfold i kommunikasjonsbransjen og har publisert faglitteratur om temaet. Han er en av de få som aktivt har jobbet for å gi stemme til de som trenger det mest.

Vi er beæret over å ha Umar Ashraf som en verdifull del av Arbin-teamet. Hans dedikasjon og ferdigheter bidrar til å forme vårt arbeid for en verden uten rasisme og for mer inkludering. Sammen står vi sterke i kampen for en rettferdig fremtid for alle.

Join a Community with Over
a Million People

Subtitle

Følg oss i sosiale medier