Skip to content Skip to footer

Om Oss

Arbin-5
Om oss

Vårt oppdrag

ARBIN ble lansert i 2024 som et sted der mennesker utsatt for rasisme og diskriminering kan få veiledning og hjelp.

ARBIN skal først og fremst ivareta behovet mennesker utsatt for rasisme og diskriminering har. ARBIN skal også samarbeide med fagpersoner og fagmiljøer for å øke kapasitet på lavterskeltilbud for ofre av rasisme og diskriminering.

Vi har nå lansert «Rasismehjelpen», en tjeneste som veileder innenfor både juridisk bistand og psykisk helsehjelp. Vi tilbyr kurs og foredrag for myndigheter, organisasjonslivet, og andre.

ARBIN skal også være en plattform for kunnskapsdeling og en katalysator for et mer mangfoldig og inkluderende samfunns- og næringsliv

bak kulissene

Vår dedikert team

Velkommen til ARBIN, der vårt engasjerte team står i spissen for kampen mot rasisme og diskriminering. Vår organisasjon er drevet av en mangfoldig gruppe dedikerte enkeltpersoner som deler en felles lidenskap for å skape en mer inkluderende og rettferdig verden. Gjennom kunnskap, innsats og samarbeid arbeider vi for å avdekke og motvirke rasistiske handlinger, tilby støtte til ofre, og drive holdningsarbeid i samfunnet. Møt menneskene bak vårt arbeid, og bli med oss på reisen mot en mer likestilt fremtid.

Geir Lippestad

Styreleder

Prinsesse Märtha Louise

Styremedlem

Umar Ashraf

Styremedlem

Mina Adampour

Styremedlem

Akenathon De Leon

Styremedlem

Jamal Sheik

Grunnlegger og generalsekretær

Mehwish Dar

Daglig leder
Subtitle

Følg oss i sosiale medier